Tehokkaasti uuteen maahan ja työhön

Luottamalla kokeneeseen relokaatio- eli asettautumispalveluiden tarjoajaan, henkilöstö- ja liiketoimintajohtonne voivat keskittyä tekemään sitä, minkä he parhaiten osaavat. FRS:n palveluja käyttävät kaikenkokoiset yritykset toimialasta riippumatta.  

Olemme Suomen ensimmäinen ja johtava relokaatiotoimija, ja teidän kumppaninne kansainvälisen liikkuvuuden mahdollistajana.

Relokaatiopalveluiden tarkoitus on auttaa uusia työntekijöitänne muuttamaan, asettautumaan ja aloittamaan työ mahdollisimman vaivattomasti niin, että se mahdollistaa yrityksenne kasvun.​ 

left-quote Created with Sketch.

Relokaatiokumppani mahdollistaa asioiden tekemisen tehokkaammin, jotta voit keskittyä oman yrityksesi ydintekemiseen.

Me FRS:llä ymmärrämme, kuinka tärkeää on löytää luotettava ja tehokas ratkaisu kansainvälisen rekrytoinnin ja liikkuvuuden tarpeisiin. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota ainutlaatuisen valikoiman palveluita, joilla voidaan vastata kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti kaikkiin tarpeisiinne.

Prosessimme ovat lähes 30 vuoden kokemuksella hiottu nopeiksi, ja tehokkaiksi, jotta voit olla varma siitä, että kaikki kansainvälisen liikkuvuuden tarpeenne käsitellään ammattitaidolla ja huolella. Meillä on laaja tiimi globaalin liikkuvuuden-, relokaatio- ja immigraatioasiantuntijoita, ja todistettavasti kokemusta loistavien tulosten tuottamisesta kansainvälisen liikkuvuuden ja rekrytointien kaikilla osa-alueilla.

Laajojen paikallisten ja kansainvälisten verkostojemme ansiosta voimme tarjota laajan valikoiman palveluita riippumatta siitä, missä työntekijänne määränpää on. Synergiamme Baronan, sekä paikallisten ja kansainvälisten yhteistyökumppaniemme kanssa laajentavat osaamistamme sekä palveluvalikoimaamme niin lahjakkuuksien houkuttelemisessa, kuin rekrytointi- ja HR-prosesseissa aina uusien työntekijöiden ja heidän perheidensä tukemisessa ja integroimisessa uuteen yhteiskuntaan.
 

Ymmärrämme, että joustavuus on avainasemassa globaalissa liikkuvuudessa, ja siksi tarjoamme ketterän ja joustavan toimintamallin. Meillä on suuren organisaation edut, mutta pienen yksikön joustavuus. Pystymme siis mukautumaan tarpeisiinne riippumatta siitä, kuinka suuri tai pieni teidän yrityksenne on.

Me FRS:llä asetamme asiakastyytyväisyyden etusijalle, ja pyrimme tekemään kansainvälisestä rekrytoinnista ja liikkuvuudesta mahdollisimman sujuvaa ja toimivaa.

border02

MAAHANMUUTTO

Kun viranomaismuodollisuudet, kuten oleskeluluvat ja viisumit huolehditaan ammattimaisesti, säästyy aikaa ja rahaa. FRS:n erittäin kokenut tiimi maahanmuutto- ja viisumiasiantuntijoita huolehtii paperitöiden nopeasta ja virheettömästä käsittelystä, jotta voimme taata asiakkaillemme sujuvan ja stressittömän prosessin.

relocation07

ASETTAUTUMINEN

Kun kaikki muuttoasiat hoidetaan ammattimaisesti, elämä uudessa maassa alkaa ongelmattomasti. Huolehdimme vaadittavat paikallisrekisteröinnit viranomaisten kanssa, sekä kaikki asumiseen, ja elämiseen liittyvät asiat kuten väliaikaismajoituksen, pysyvän kodin, ja lasten koulu- sekä päiväkotihaun.

integration08

SITOUTTAMINEN

Ydinpalvelujemme lisäksi tarjoamme asiantuntevia ja korkealaatuisia kielikoulutuksia ja valmennuspalveluita, jotta voit tukea työntekijöidesi ja heidän puolisoidensa sopeutumista uuteen kulttuuriin.  Kulttuurivalmennukset ja puolisoiden työllistämispalvelut tukevat sitoututumista työpaikkaan yhteiskuntaan.

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITAMME

Tyytyväisiä yritysasiakkaita

350+

Asiakastyytyväisyys 2022

4,7/5

Kumppaneita globaalissa verkostossa

100+

PALVELUMME

Osaavien työntekijöiden houkuttelu on haaste kaikissa länsimaissa, niin myös Suomessa. FRS:n tarjoamat palvelut on suunniteltu tukemaan yrityksesi kansainvälistä kasvua ja vauhdittamaan kansainvälisen rekrytoinnin haasteissa. 

Lataa relokaatio-opas jotta pääset alkuun relokaatioiden kanssa!
Finland Relocation Services FRS logo

Mitä tulee ottaa huomioon, kun haluaa rekrytoida ulkomailta?

Hyvin suunniteltu relokaatioprosessi ja -tuki ovat vahva kilpailuetu globaalissa rekrytoinnissa. Lataa ilmainen relokaatio-oppaamme ja tarkistetaan prosessin vaiheet yhdessä!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Missä toimistonne sijaitsee?

Päätoimistomme sijaitsee Espoossa, ja pääkaupunkiseudun lisäksi toimimme myös Tampereella ja Oulussa. Osoitteemme löydät täältä. Muualle saavumme sovittaessa. Ulkomailla toimimme maailmanlaajuisesti laajan yhteistyöverkostomme kautta.  

Työntekijäni on EU:n kansalainen. Tarvitseeko hän oleskeluluvan?

Ei sinänsä, mutta Suomessa vaaditaan maahanmuuttoasiakirja myös EU:n kansalaisilta, jos he asuvat täällä pitkään. Lisäksi EU:n kansalaisia vaaditaan myös rekisteröitymään paikallisesti. 

Aiomme palkata uuden työntekijän, mutta meidän täytyy saada hänet vakuutettua Suomeen muuttamisesta. Voitteko auttaa meitä?

Mielellämme! Tarjoamme konsultointia rekrytointivaiheessa, jotta kaikkien odotukset asettautuisivat oikealle tasolle ja osaltamme esittelemme päätöksentekoa edistäviä tekijöitä. Järjestämme myös ennakkotapaamisia, joissa hakija näkee omin silmin, miltä asuminen mahdollisessa uudessa kotimaassa näyttää ja millaista tukea hänelle täällä tarjottaisiin. 

Haluamme huomioida myös työntekijän puolison tarpeet, käsitelläänkö vakiopalveluissanne asiaa lainkaan?

Olette jo kiinnittäneet huomiota relokaatiopalveluiden tärkeään osaan – puolison ja perheen tuen tarpeeseen. Olemme olleet perheiden tukena jo liki 30 vuotta. Henkilökunnallamme on myös omakohtaista kokemusta muuttamisesta perheen kanssa.

Palvelumme voidaan aina räätälöidä toiveidenne mukaan, ja jokaisen tulijan tilanteeseen sopivalla tavalla. Tarjoamme runsaasti palveluita puolison ja perheen tukemiseen muuton aikana, ja uuteen maahaan integroitumisessa. 

Emme ole koskaan palkanneet ulkomailta. Miten meidän kannattaisi edetä?

Mahtavaa että olette laajentaneet rekryointialuettanne! Me tarjoamme kattavia palveluita yrityksille, jotka haluavat ottaa ensiaskeleensa kansainvälisessä rekrytoinnissa. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää! 

Eräs työntekijämme täytyy siirtää Suomesta uuteen kohdemaahan. Tarjoatteko maastamuuttopalveluja?

Totta kai! Maailmanlaajuisen verkostomme ansiosta voimme tarjota relokaatiopalveluita myös Suomesta lähtijöille. 

Tähän asti olemme huolehtineet uusista työntekijöistämme itse. Miten hyötyisimme, jos käyttäisimme palveluanne?

Työtehokkuus ja tuottavuus paranevat, kun kaikki osapuolet voivat keskittyä omiin päätehtäviinsä. Palvelumme ovat kustannustehokkaita ja taloudellisten ennakkolaskelmien tekeminen on tarkkaa ja helppoa. Voit laskea relokaatiopalveluiden ulkoistamisen kustannukset täältä.

Kun asettautumiseen liittyvät toimet hoidetaan ammattimaisesti, työntekijän motivaatio säilyy alun korkealla tasolla, sitoutuminen tehostuu ja riskit uusrekrytointien kustannuksista ja mainehaitasta pienenevät. Palveluidemme avulle voitte edelleen parantaa yrityskuvaanne ja houkuttelevuutta kiinnostava työpaikkana. 

Aiomme rekrytoida useita henkilöitä ulkomailta. Mitä palveluita suosittelette meille?

Palveluiden valinta riippuu useista tekijöistä, esimerkiksi kansalaisuudesta, perhestatuksesta ja relokaatiopalveluiden tarpeen määrästä. Palvelumme muokataan juuri teidän yrityksellenne sopivaksi, jotta työntekijöidenne siirtyminen uuteen maahan sujuisi mahdollisimman hyvin. 

ASIAKASPALVELU

Kartoitamme tarpeenne ja räätälöimme uniikin palvelupaketin, joka sopii juuri teidän yrityksenne tarpeisiin.

Elina Koskela

CEO
+358 40 757 9227

Marina Velikova

Head of Solutions
+358 50 594 4027